Sh*t, weer mijn oplader vergeten(Best of CES 2012)

best of CES 2012

Het is een van die kleine irritaties in het leven, een lege mobiele telefoon. Eigenlijk moet je wel overal je lader mee naar toe nemen omdat de batterij op zijn zachtst gezegd, leeg is voordat je het weet.

En dan komt het wel eens voor dat je de oplader vergeet mee te nemen uit de hotelkamer als je uitcheckt. Nou, daar heeft Perch iets op gevonden!

Volgens de makers van de Perch schijnt het veel voor te komen: mensen die hun oplader vergeten in hun hotel. Het gevolg is een lege telefoon en de noodzaak om een nieuwe oplader te kopen. De Perch is de oplossing. Dit apparaat maakt een koppeling met je oplader. Zodra je de telefoon loskoppelt van de lader en hem mogelijk zou kunnen vergeten, word je zowel met licht- als geluidsignalen erop gewezen dat je de lader niet moet vergeten.

Best of CES 2012

Ieder jaar ben ik aanwezig bij CES in Las Vegas. Ik maak daar video opnames van de meest interessante, opvallende of anderzins opmerkelijke nieuwe producten of diensten. Ook in Januari 2013 ga ik weer naar CES voor de jaarlijkse portie innovatie.

Tagged , , , , , ,